AAQAI

Assamblea general socis

Nota de premsa.

L’Assemblea Ordinària de l’AAQAI dóna a conèixer la Qualitat Ambiental en Interiors a Andorra.

 

anigif2

El passat 12 de març es va celebrar l’Assemblea Ordinària de l’Associació Andorrana de Qualitat d’Ambient en Interiors, AAQAI, en la qual es van tractar els treballs desenvolupats durant l’any 2014 en el qual es varen tractar els clústers desenvolupats de d’ACTUA la qual pretén unir esforços entre les institucions públiques i privades. Tanmateix la planificació del futur curs per acreditació de Tècnics Mig i Superior en Qualitat Ambiental en Interiors a celebrar-se el proper mes de maig amb la revisió de les temàtiques i el professorat que el duran a terme.

Les vies de comunicació de l’associació va ser un dels temes destacats on es vol posar èmfasi en la millora de la web i la presència en les xarxes socials. Cal fer esment també de l’estratègia que vol dur a terme l’associació envers els objectius establerts en anys anteriors amb la finalitat de que siguin més realistes i ajustats a la realitat, parlem doncs de desenvolupar els equips de treball per l’anàlisi dels requisits legals al país i l’organització del Congrés Internacional de Qualitat d’Ambient en Interiors fent-ne difusió a futurs actors i pilars empresarials del país per donar-nos suport i que aquest es pugui dur a terme el primer trimestre de l’any 2017t.

Nota de prensa.

La Asamblea Ordinaria de la AAQAI da a conocer la Calidad Ambiental en Interiores en Andorra.

El pasado 12 de marzo se celebró la Asamblea Ordinaria de la Asociación Andorrana de Calidad Ambiental en Interiores, AAQAI, en la cual se trataron los trabajos desarrollados durante el año 2014 en el cual se puso en evidencia los clústeres desarrollados des de la iniciativa ACTUA la cual pretende unir esfuerzos entre las instituciones públicas y el sector privado.

La planificación del próximo curso para la acreditación de Técnicos Medio y Superior en Calidad Ambiental en Interiores a celebrarse el mes de mayo con la revisión de las temáticas y el profesorado que lo llevaran a cabo. Las vías de comunicación de la asociación fue uno de los temas destacados el cual quiere poner hincapié en la mejora de la web i la presencia de las redes sociales. Cabe mencionar la estrategia que se quiere llevar a cabo des de la asociación referente a los objetivos establecidos en años anteriores con la finalidad de que sean más realistas y acordes con la realidad, hablamos pues de desarrollar los equipos de trabajo para el análisis de los requisitos legales en el país y la organización del Congreso Internacional de Calidad Ambiental en Interiores haciendo su difusión a futuros actores y los pilares empresariales del país para dar soporte y pueda celebrarse a más tardar el primer trimestre del año 2017.  

Intranet

Accedir
Copyright © 2014 AAQAI